PURE CONCRU

Sorteer op:

nu met 10% korting!
Beton met eikenhout: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU tafel heeft een betoncoating (microtopping) met een massief eikenhouten onderstel. Zeer onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en meer dan 10 prachtige kleuren.
€1.055,00
nu met 10% korting!
Beton met eikenhout: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU ronde tafel heeft een betoncoating (microtopping) met een massief eikenhouten onderstel. Zeer onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en meer dan 10 prachtige kleuren.
€985,00
nu met 10% korting!
Beton met staal: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU tafel heeft een betoncoating (microtopping) met een fraai stalen frame. Zeer onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en meer dan 10 prachtige kleuren.
€1.195,00
nu met 10% korting!
Beton met eikenhout: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU ellips tafel heeft een betoncoating (microtopping) met een massief eikenhouten onderstel. Zeer onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en meer dan 10 prachtige kleuren.
€1.250,00
nu met 10% korting!
Beton met eikenhout: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU ronde salontafel heeft een betoncoating (microtopping) met een massief eikenhouten onderstel. Onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en meer dan 10 prachtige kleuren.
€255,00
Beschermende matte coating voor PURE Concru tafels
1 Liter
€49,95
Geconcentreerd neutraal reinigingsmiddel voor lichte vervuiling van PURE Concru tafels
1 Liter
€29,95
Beton met staal: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU bank heeft een betoncoating (microtopping) met een fraai stalen frame. Zeer onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en meer dan 10 prachtige kleuren.
€480,00

PURE Concru
PURE Concru is een unieke tafelcollectie bestaande uit een prachtig afgewerkte betoncoating (microtopping) in combinatie met elegante massief eikenhouten onderstellen. De PURE Concru tafelcollectie kenmerkt zich door een verfijnd design, prachtige kleuren en een volledig waterdicht oppervlak. Er zijn 10 verschillende standaardkleuren verkrijgbaar * PURE Concru kan in oneindig veel kleuren worden geleverd door toevoeging van pigmenten. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle tafels uit de PURE Concru tafelcollectie hebben een specifieke betoncoating. De verwerking van het materiaal (microtopping) vindt plaats in een aantal zorgvuldige stappen. Het product microtopping, bestaande uit vloeibaar polymeer en een specifiek cementmengsel, wordt in verschillende lagen handmatig aanbracht op de ondergrond (4 cm dik). Het geeft ieder tafelblad een unieke natuurlijke uitstraling en een waterdichte structuur.

PURE Wood Design koos voor elegante tafelframes vervaardigd uit massief Europees eikenhout. Je kunt kiezen voor twee verschillende afwerkingen: matte vernis of gezeept eikenhout. Een combinatie met andere onderstellen uit de PURE Wood Design collectie is mogelijk, wij informeren je graag over de opties.

De PURE Concru tafelcollectie bestaat uit eettafels en salontafels in verschillende afmetingen. De collectie is beschikbaar in rond, rechthoek, ovaal, ellips en vierkant. PURE Concru tafels zijn ook in afwijkende afmetingen, bladdiktes en eindeloze kleurstellingen verkrijgbaar. Wanneer je een specifieke wens hebt stuur je ons een mail via info@purewooddesign.be en informeren wij je over de mogelijkheden.

Er zijn twee onderhoudsproducten verkrijgbaar voor de PURE CONCRU tafels. Een neutraal reinigingsmiddel voor dagelijks onderhoud van je tafel. Hiermee worden vuil en lichte vlekken verwijderd. En een beschermende matte coating voor jaarlijks onderhoud. Hiermee blijft een mooie glans behouden en kan de beschermingslaag worden vernieuwd. Producten verkrijgbaar in de conceptstores en online.

TAFELS VOLLEDIG OP MAAT?

Kies zelf jouw afmetingen, houtsoort, kleuren en houtbewerkingen. Wij ontwerpen en maken (industriele) steigerhouten meubelen en meubelen van sloophout en staal op maat. Bespreek uw wensen voor passende steigerhout meubelen.

ONTDEK HET HIER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

inschrijven
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x