Betaalmethoden

Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethoden. En 'veilig'
houdt in dat niemand je gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd dus.

PURE Wood Design maakt gebruik van de betaalmethoden van MultiSafepay en Paypal.
 


Aanbetaling via overboeking
Je kunt het bedrag van je order ook overmaken naar
rekeningnummer BE94 6528 3663 7614 ten name van PURE Wood Design BvbA. Wij vragen geen volledige voorafbetaling. Een aanbetaling van maximaal 50% van het orderbedrag is prima, het restant kan bij levering worden voldaan.

Betalingen vanuit het buitenland:
IBAN: BE94 6528 3663 7614     
BIC/SEPA: HBKABE22

Betalen bij afhalen in Lommel 
Indien je bij je bestelling kiest voor afhalen in ons werkatelier in Lommel, kun je je producten ter plaatse contant betalen.

Contant betalen bij leveren
Het is ook mogelijk om contant te betalen bij bezorging bij u thuis. Geeft u dan svp aan bij uw bestelling dat u dit wenst.

Betalen op rekening? 
Het is mogelijk om bij PURE Wood Design op rekening te betalen. Voorafgaand aan je bestelling dien je een mail te sturen naar info@purewooddesign.be met daarin je gegevens. Vervolgens zullen wij deze gegevens zo spoedig mogelijk beoordelen. Wanneer de beoordeling hiervan positief is bevonden, dan kun je voortaan op rekening bestellen. Betaling geschiedt dus NA levering.

TAFELS VOLLEDIG OP MAAT?

Kies zelf jouw afmetingen, houtsoort, kleuren en houtbewerkingen. Wij ontwerpen en maken (industriele) steigerhouten meubelen en meubelen van sloophout en staal op maat. Bespreek uw wensen voor passende steigerhout meubelen.

ONTDEK HET HIER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

inschrijven
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x