Acties!

Alle actuele acties van PURE Wood Design op een rij!

Ontvang 10% korting op je bestelling van tafel met stoelen!
ACTIE GELDIG TOT EN MET 31 DEC 2018

Wanneer je niet alleen een mooie nieuwe tafel bij Pure Wood Design koopt maar ook direct (of binnen 6 maanden na aankoop van de tafel) stoelen/zitbank bij ons bestelt, krijg je maar liefst 10% korting op het aankoopbedrag (excl. transportkosten)! Dus ook als je bij de aanschaf van je nieuwe tafel nog twijfelt over de stoelen, geen probleem! De 10% korting wordt ook achteraf nog verrekend. Je korting kan al snel oplopen naar enkele honderden euro's. Bestel je online een combinatie van tafel en stoelen/bank geef dan de volgende actiecode in: STOEL2017.
We hebben een bijzonder mooie collectie stoelen, kijk maar eens op deze pagina: http://www.purewooddesign.be/nl/stoelen/. Koop niet alleen een nieuwe eettafel maar een hele nieuwe eethoek met fikse korting op het aankoop bedrag! De stoelencollectie is ook te bekijken in onze winkel HUIS5. We hebben een prachtige collectie designstoelen vanaf 99 euro!

* deze actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingen * actie geldt bij een bestelling van minimaal €2000 * bestelling moet tafel inclusief min 2 stoelen/1 zitbank inhouden * Minimaal aantal stoelen dat dient te worden aangekocht = 2 stuks. * Stoelen kunnen ook later worden aangekocht, de korting is max 6 maanden na eerste aankoop geldig. * korting is niet van toepassing op andere onderdelen van de bestelling. * de actie is persoonsgebonden * deze actie eindigt op 31 december 2018.

 

 


BRING A FRIEND!


Wanneer je tegelijk met een vriend(in), familielid of de buren een aankoop doet bij Pure Wood Design krijgen jullie beiden een mooie korting! Samen ontvangen jullie €150 korting, dus dat is de moeite!

Samen shoppen hoeft uiteraard niet. Wanneer jullie binnen 6 maanden allebei een bestelling plaatsen vanaf €750 (en de naam, aankoopdatum en factuurnummer van je ‘friend’ vermeld tijdens je bestelling) krijgen jullie beiden de korting op de factuur. Dat kan ook achteraf zijn wanneer de eerste partij al een aankoop heeft gedaan en enthousiaste vrienden of familieleden besluiten om ook bij ons te komen shoppen wanneer ze een prachtige eettafel hebben zien staan!

*deze actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingen* beide partijen moeten de ander vermelden * naam, aankoopdatum en factuurnummer van je ‘friend’ moet vermeld worden * beide bestellingen moeten binnen een tijdsbestek van 6 maanden geplaatst worden * een bestelling is geplaatst zodra de aanbetaling voldaan is *actie start op 1 februari 2017 en enkel bestellingen vanaf deze datum komen in aanmerking voor de actie.

TAFELS VOLLEDIG OP MAAT?

Kies zelf jouw afmetingen, houtsoort, kleuren en houtbewerkingen. Wij ontwerpen en maken (industriele) steigerhouten meubelen en meubelen van sloophout en staal op maat. Bespreek uw wensen voor passende steigerhout meubelen.

ONTDEK HET HIER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

inschrijven
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x