test banner

Scandinavisch wonen met PURE Wood Design

  • Geplaatst op
  • 0
Scandinavisch wonen met PURE Wood Design

Scandinavische interieurs vormen een trend die steeds meer aanhang van interieurarchitecten en interieurtijdschriften krijgt. Maar hoe pas je die stijl toe in je eigen huis?

Scandinavisch wonen is gebaseerd op enkele typische karakter eigenschappen, zoals het gebruik van hout en natuurlijke materialen. Zo wordt er vaak gekozen om warm hout toe te passen in ruimtes met veel witte vlakken. Ook staal wordt veel gebruikt omdat dit van oorsprong een natuurlijk materiaal is.

Laat in je ruimtes ook zo veel mogelijk licht binnen. Als je nog gaat bouwen kun je hier natuurlijk op inspelen, maar beschik je over een bestaand huis, kies er dan voor om de muren zo wit mogelijk te houden. Dit reflecteert namelijk licht.

Een tafel van PURE Wood Design past perfect in het Scandinavische woonbeeld. De meeste tafels met stalen frame lenen zich perfect voor deze eenvoudige, pure stijl. Vooral de tafel met stalen frame en de tafel met schuine poot worden vaak toegepast in dit soort interieurs.

foto rechts boven - links midden - rechts onder allen gevonden via pinterest.


Het voordeel bij de tafels met stalen frame is dat u zich bijvoorbeeld geen zorgen hoeft te maken over de combinatie tussen tablet en houten vloer. Het frame 'breekt' met de vloer waardoor kleuren best mogen afwijken. Ook passen deze tafels perfect bij Scandinavische woonaccessoires zoals mooie en stijlvolle HAY of Zuiver stoelen.

Ben je meer op zoek naar een robuuste en stoere tafel overweeg dan een tafel met dichte zijkant of blokpoten. Deze tafels stralen door het hout warmte uit en geven het interieur een warm karakter.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »