test banner

Scandinavisch wonen: meer dan je denkt

  • Geplaatst op
  • Door Silke Biesmans
  • 0
Scandinavisch wonen: meer dan je denkt

Scandinavisch wonen: eenvoud, functionaliteit en natuurlijke materialen. Less is more. Genieten van de kleine dingen. Laat het nu net dát zijn wat we bij PURE Wood Design verkopen.

Scandinavisch wonen staat voor eenvoud, minimalisme, functionaliteit en vooral natuurlijke materialen en lichte kleuren. Less is more. Genieten van de kleine dingen. En laat het nu net dát zijn wat we bij PURE Wood Design verkopen.

 

Minimale Druk

Heb jij een Scandinavisch interieur? Dan straalt je woning rust uit. Met lichte, natuurlijke kleuren en open ruimtes. Ook duurzaamheid en design zijn geen vreemden voor jou. Je besteedt veel aandacht besteed aan de details van je meubels, die met de hand worden gemaakt.

 

Scandinavisch wonen

 

Maximaal comfort

Design is belangrijk, zolang het niet afdoet aan de functionaliteit. Alle materialen zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Daarnaast houd je de ruimtes zo open mogelijk. Met hier en daar een zorgvuldig uitgekozen accessoire dat warmte uitstraalt.

 

Natuurlijkheid als uitgangspunt

En natuurlijk spelen natuurlijke materialen een hoofdrol in jouw interieur. Hout is een must, zoals eiken, dennen en essen. Ook andere natuurlijke materialen zoals leder en wol vinden hun plekje in je woning. In Scandinavië leef je in harmonie met de natuur. Dat is pas echt duurzaam.

 

 

Scandinavië ontdekken? Op onze webshop van PURE Wood Design én Nordic Living proef je van alles wat deze stijl te bieden heeft. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »