test banner

Hij springt in het oog!

  • Geplaatst op
  • Door Mascha Beekmans
  • 1

We maken steigerhouten tafels in alle soorten, maten en afwerkingen. Blokpoten, kruispoten, steigerbuizen, stalen frames en schragen....de variatie is groot. De laatstgenoemde, ook onze persoonlijke favoriet, blijkt veel gevraagd, in Nederland, België en Duitsland.

Samenspel tussen warm steigerhout en een industriele look

Bij het maken van onze steigerhouten meubelen, kijken we naar wat we zelf mooi vinden. Vormgeving, praktisch gebruik en de combinatie van materialen zijn hierbij ons uitgangspunt. We houden van het samenspel tussen de ruwe vergrijsde steigerhouten planken en industriele materialen. Dit leidde enkele maanden terug tot het ontwerp van de PURE Wood Design tafel met schragen.

Een steigerhouten tafel in vele varianten

Al snel merkten we dat onze persoonlijke favoriet, ook in het oog springt bij anderen. De afgelopen weken is deze tafel dan ook regelmatig verkocht en leveren we de tafel in Nederland, België en Duitsland. Er komen zelfs vragen uit Oostenrijk en Zwitserland. In een witte of grijze schraag variant, met opbergvak en zonder, gelakt en onbehandeld. De tafel blijkt mooi in zijn vorm, eenvoud en komt in vrijwel iedere uitvoering prachtig tot zijn recht.Op maat...
De tafel is inmiddels gemaakt in vele afmetingen. Bestemd als bureautafel, bijzettafel of eettafel. Ook de lengte varieert. We merken dat er vooral vraag is naar langere tafels, van twee meter en langer. Daarom hebben we sinds vorige week het onderstel aangepast voor grotere afmetingen.

Natuurlijk met dezelfde fraaie vormgeving en in verschillende kleuren verkrijgbaar.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »