test banner

De nodige dosis passie!

  • Geplaatst op
  • Door Mascha Beekmans
  • 0

Op en top passie! Dat is kort en krachtig de kern achter PURE WOOD Design! Het blijkt een prachtige combinatie te zijn; samenwerken in een bedrijf waarin professionele achtergronden, ervaring en interesses bij elkaar komen. Inkoop, ambacht, marketing, communicatie, liefde voor steigerhouten meubelen, ontwerp en inrichting, aandacht voor detail: samen zorgt het voor een enorme drijfveer!

Het is een hectische periode. Hugo en ik werken ongeveer de klok rond om alles rondom PURE Wood Design goed te organiseren. Beantwoorden van e-mails, leveren van bestellingen, inkoop van materialen, verfijning van onze meubelontwerpen, productstyling, fotografie, actualiseren van de website...maar vooral het realiseren van prachtige meubelen van steigerhout en andere materialen!

Alles gebeurt vanuit een sterk aanwezige drijfveer en dat is prachtig. Samen genieten we van het feit dat we een mooie uitdaging zijn aangegaan. We realiseren meubelen en woonaccessoires die we zelf erg mooi vinden en dit zorgt er tegelijkertijd voor dat we kritisch zijn op hetgeen we maken. Als bovendien blijkt dat mensen enthousiast zijn over onze collectie steigerhouten meubelen en maatwerkmogelijkheden, bevestigt dit onze keuze voor PURE WOOD Design!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »