test banner

Projectinrichting op maat door Pure Wood Design!

  • Publié le
  • Par Dorine Baselmans
Projectinrichting op maat door Pure Wood Design!

Projectinrichtingen op maat door Pure Wood Design, van ontwerp, moodboard tot realisatie van uw industriële horeca-, winkel- en kantoorinrichting.

Dat we bij Pure Wood Design gespecialiseerd zijn in industriële tafels en houten meubelen gemaakt van gerecycleerd steigerhout, eikenhout, oeverhout, chipwood en sloophout is bij veel mensen ondertussen wel bekend. Onze klantenkring is groot en spreidt zich uit over de Benelux en Duitsland. De olievlek wordt steeds groter! Ondertussen worden we ook steeds vaker gevonden door bedrijven.

Voor elk project een passend aanbod
Horecaondernemers, winkeliers, kantoren, universiteiten, you name it, en we hebben ze al voorbij zien komen! Projectinrichting is dan ook al lang geen ondergeschoven kindje meer bij Pure Wood Design. Zeker niet, het is ondertussen een volwaardige tak van ons bedrijf waar we trots op zijn!

 


Complete inrichting: van meubel tot woonaccessoire

Een specialisatie waar we Pure Wood Design ook samen kunnen brengen met onze zus NordicLiving.be, want naast maatwerk houten tafels, kasten, toonbanken, displays, bureaus, banken, statafels en bijvoorbeeld vergadertafels op sta hoogte gaan we voor volledige inrichting van uw pand. Houtsoort naar keuze, want we hebben zoals gezegd een heel palet aan houtsoorten naast ons geliefde steigerhout, vaak gebruikt in een fraai design met stalen frame of onderstel. Verlichting, bureaustoelen of juist een Scandinavische design stoel, kussens, aankleding en afwerking behoren allemaal tot de mogelijkheden bij onze projectafdeling.


Moodboard, ontwerp en realisatie

We gaan samen brainstormen, maken hierna een moodboard en gaan weer in gesprek om alle details te belichten en worden scherp gehouden door de doortastende ondernemers die natuurlijk specialist zijn in hun eigen vakgebied. Samen komen we uiteindelijk tot een ontwerp en offerte waar we allemaal blij van worden. Alles in overleg en niets aan het toeval overgelaten gaan we aan de slag in ons atelier om zo alle deadlines te halen en de ondernemer op zijn wenken te bedienen.

 


Service

Naast het ontwerp en de realisatie komen we uiteraard leveren en monteren en zijn tevreden wanneer alle partijen dat samen met ons zijn. Ook service achteraf hoort daar natuurlijk bij. Uw inrichting is tevens uw visitekaartje voor uw klanten en daar zijn we ons terdege van bewust. Alles moet kloppen en het totaal plaatje hoort volledig naar wens te zijn.


Van elegant Scandinavisch tot stoer en robuust

Scandinavisch, stoer & robuust zijn natuurlijk onze kernwoorden, maar we passen ons uiteraard aan. Zo hebben we zeer elegante projecten afgeleverd bij chocolatiers en kledingwinkels maar ook robuuste & stoere meubelen gemaakt voor een Universiteit, waar deze banken en tafels toch echt wel tegen een stootje moeten kunnen.  We gaan dus van gouden frame met glazen displays en natuurstenen blad tot steigerhouten bureau met blokpoten en alles wat daar tussen zit. Zoals gezegd; bureaustoel, marmeren bijzettafeltje of stoere industriële lamp, het kan allemaal.

 

Het zeer populaire Scandinavische interieur is naast prachtig en stijlvol ook nog eens tijdloos. Rustige tinten en natuurlijke materialen als basis geeft flexibiliteit voor accessoires en accenten die makkelijk vervangbaar zijn wanneer je na een paar jaar een ander look wilt geven aan je interieur. Een belangrijk voordeel wat je met onze steigerhouten meubelen makkelijk kunt bewerkstelligen. Ook qua afwerking zijn er allerlei mogelijkheden, aangepast aan het gebruik van de Scandinavische meubelen en woonaccessoires, advies op maat. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Betrokkenheid, kennis van zaken, creativiteit en klantvriendelijkheid, dat is waar we bij Pure Wood Design voor staan.

 

Graag gaan we samen met u aan de slag! Voor meer informatie of een afspraak kunt u mailen naar info@purewooddesign.be .

En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »