test banner

In een industrieel jasje!

  • Publié le
  • 0
In een industrieel jasje!

Ook in een industriële stijl past onze meubelcollectie van Pure Wood Design perfect!

Naast de Scandinavische woontrend is de industriële stijl ook heel erg populair! Maar wat is deze stijl nu precies en wat is er zo bijzonder aan ?

De industriële look kenmerkt zich door grote, open ruimtes. Een combinatie van ruwe materialen zoals staal, hout, onbewerkt beton en verouderde materialen. Het liefst van al nog in een oude loft, "leegstaand" pand of pakhuis!

Strakke, sobere materialen in combinatie met vintage en retro spullen maken het helemaal af!

En onze meubelcollectie van Pure Wood Design vormt een perfecte basis voor deze stijl!Van links naar rechts: Kast "Molde" en tafel model "Brandal" met steigerhout en frame in een witte matte coating.Van links naar rechts: "Sande" kruk in steigerhout en tafel model "Brandal" met steigerhout en frame in een zwarte matte coating en een bijpassende bank.

Geïnspireerd ?
Wij alvast wel.

Tot snel!

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
Articles récents
Mots-clés
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »